Новини

ЧНУ має намір відремонтувати санвузли у першому гуртожитку на мільйон гривень

Відповідна документація з’явилася на офіційному сайті державних закупівель Prozorro.

knuba.edu.ua

Капітальний ремонт приміщень санвузлів гуртожитку № 1 на вулиці Небесної Сотні, 2 розрахований на 1 232 971,00 гривень. Згідно із документами, термін завершення робіт – 30 вересня 2018 року.

Тендер на виконання робіт виграла компанія ТОВ «Бриналь». Компанія займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. Вона брала участь в 9 тендерах, в яких стала переможцем.

Ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Степан Мельничук, у коментарі «Шпальті», розповів, як наразі відбуваються ремонтні роботи в гуртожитку. 

«Нещодавно в студмістечку ми замінили каналізаційну трубу, необхідно деякий час щоб  потім щільно прилягала плитка. Ремонт санвузлів розпочинаємо саме з першого гуртожитку, тому що там найкатастрофічніша ситуація серед усіх інших. Роботи в інших гуртожитках будемо проводити за можливістю, на черзі ремонт в третьому та четвертому гуртожитках».

На запитання, чи співпрацював раніше ЧНУ з компанією «Бриналь», ректор відповів, що заклад вищої освіти працював з багатьма фірмами. За його словами, наразі складно згадати, чи була співпраця саме із ТОВ «Бриналь».

Довідка

ТОВ «Бризоль» зареєстроване за адресою: місто Чернівці, вулиця Івана Богуна, 2. Керівником підприємства є Валерій Боклач, а власником – Ігор Зеленюк.

 

 

Коментарі