Новини

На Буковині почнуть діяти ще два туристичних маршрути

Планується презентація ще двох культурно-туристичних маршрутів «Буковинський колорит» та «Від Білого Птаха до Гірського Орла».

«Цьогоріч планують презентувати ще два культурно-туристичні маршрути «Буковинський колорит» та «Від Білого Птаха до Гірського Орла», – зазначив начальник відділу з питань туризму обласної державної адміністрації Володимир Фурдига.

Також він зазначив, що 2017 року Буковину відвідали понад 2000 іноземних туристів (2016 року – 1100), дещо збільшилась кількість внутрішніх туристів.

За словами Володимира Фурдиги, 2018 року планують розвиток гастрономічного та сільського зеленого туризму, презентацію нових культурно-туристичних маршрутів територією Чернівецької області, розвиток туристичної інфраструктури, в тому числі у межах Дністровського каньйону, розвиток транскордонної співпраці в галузі туризму.

Наразі туристичні послуги у Чернівецькій області надають 123 суб’єкти туристичної діяльності, з них – 33 туроператори і 90 турагентів. На Буковині розробили та функціонує понад 70 туристичних маршрутів, повідомляють на офіційному сайті ОДА.   Вони орієнтовані на школярів, молодь, сім’ї, дорослих, осіб зрілого віку.

Коментарі