Афіша

З’явилася програма фестивалю «Обнова-фест»

У неділю, 27 травня, відбудеться ювілейний десятий етнодуховний фестиваль  «Обнова-фест». Захід пройде у  Музеї народної архітектури та побуту.


Свято розпочнеться о 10 ранку Архиєрейською Божественною Літургією у Катедральному Соборі Успення Пресвятої Богородиці у Чернівцях. А на території обласного Музею народної архітектури та побуту з 12:30 відбудеться спільна екуменічна (багатоконфесійна) молитва за мир в Україні та інші фестивальні заходи. Як повідомляють організатори фестивалю, цьогоріч свято готують майже 1000 учасників.

«Цього року, у ювілейному фестивалі, ми поєднали усе найцікавіше, що було у дев’яти попередніх. Для відвідувачів зібрали найкращих виконавців, організовуємо цікаві майстер-класи для дітей та дорослих», — розповів «Шпальті» співорганізатор фестивалю Тарас Лазарук. 

Очікують на виступи таких виконавців як Устим Бук, «Еффата», «КораЛЛі», «Мері», DECORUM, Театр-студія «Гердан», «Пенсія». Традиційну вогняну сцену  представить  формація «Тіні вогню», театр вогню і світла «OBRIY».

Як повідомили організатори, повна вартість квитка складає  80 гривень,  для людей поважного віку та дітей до 16 років 40 гривень, для дошкільнят та воїнів АТО вхід безкоштовний.

Програма фестивалю: 

Коментарі