Новини

Українець розробив дизайн для набору Lego за фільмом «Сам удома»

Він буде найбільшим у лінійці Ideas.

Фото: lego.com

У компанії «Lego» презентували набір за фільмом «Сам удома», дизайн якого розробив 28-річний українець Алекс Сторожук. Про це повідомляють на сайті компанії.

Вигляд будинку в конструктора детально схожий на той, що у фільмі. Він має перший і другий поверхи, горище, кухню та підвал. Для набору також створили мініфігурки головних героїв: Кевіна, прибиральника снігу Марлі, мами Кевіна — Кейт, зловмисників Гаррі та Марва. Крім цього, у будинок помістили й найдрібніші деталі, як-от лосьйон після гоління з відомої сцени крику Кевіна, фургон грабіжників, іграшковий потяг та інші.

Також будиночок має інтерактивні елементи, якими можна рухати за допомогою ручки на стіні.

«Як і будь-яка дитина 90-х, я виріс на перегляді «Сам удома», і він займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і щоразу він викликає у мене теплі дитячі спогади», — розповів Алекс Сторожук.

Українець розробив концепт нового набору в межах програми LEGO Ideas, що дає можливість фанатам з усього світу пропонувати компанії свої ідеї. Конструктор складається з 3 955 деталей. Таким чином він буде найбільшим у лінійці Ideas.

Продаж конструктора розпочнуть із 1 листопада. Вартість — 249,99 доларів (6,5 тисяч гривень).

Раніше «Шпальта» писала, що LEGO не маркуватиме конструктор «для хлопчиків» та «для дівчаток»

Коментарі