Новини

Юна буковинка потрапила на сторінки книги талановитих дітей України

Цьогоріч до видання ввійшли понад дві сотні талановитих дітей України, серед них – Анастасія Руснак із Лашківки (Кіцманський р-н).

Тринадцятирічна буковинка, вокалістка Анастасія Руснак із Лашківки (Кіцманський р-н) потрапила на сторінки третьої книги «Енциклопедія дитячих талантів: Найвидатніші діти України». Презентація третьої книги відбулася 7 вересня у Києві. Про це повідомляє КіцманьCitу.

Під час презентації учасники крокували червоною доріжкою, їх нагородили спеціальними відзнаками «Найвидатніші діти» і пам’ятними призами. Також у рамках проєкту відбулася благодійна акція «Діти дітям».

Захід зібрав в Українському домі у Києві більше 500 почесних гостей та партнерів.

Цього року до видання ввійшли понад дві сотні талановитих дітей України. Серед них — унікальні у своїх здібностях та цілеспрямовані співаки, танцюристи, моделі, ведучі, спортсмени, художники, блогери, кулінари, благодійники.

Лашківчанка Настя Руснак брала участь та здобувала перемоги у престижних міжнародних і всеукраїнських конкурсах та фестивалях. Вона співає з трьох років та почала професійно займатися вокалом у шість років у Кіцманському будинку дитячої творчості, де є солісткою вокально-інструментального ансамблю «Акорд». А ще є вихованкою Школи естрадного мистецтва «Джем» м. Чернівців та паралельно відвідує уроки співу й опанувала гру на фортепіано в Кіцманській музичній школі імені Володимира Івасюка. Крім того, Настя – випускниця Чернівецької філії Talant School Наталії Могилевської.
 
«Енциклопедія дитячих талантів» створена для підтримки та популяризації дитячої творчості, розповідає про талановитих дітей та їхні досягнення у сферах вокалу, спорту, хореографії й інтелектуальних здібностей. Уже втретє разом із командою «Ukrainian People» збірник видає громадська діячка і головна редакторка журналу Тетяна Петракова.

Коментарі