Ініціативи, Новини

Зібрали 32 тисячі. У Чернівцях відбувся концерт на підтримку дітей із вадами серця. Фото

Благодійники з фонду «Серце до серця» передадуть гроші на придбання кардіообладнання для лікарень області.  

11 квітня у палаці «Академічний» відбувся благодійний концерт «У ритмі дитячого серця» на підтримку дітей із вадами серця. Захід організували у рамках акції «Дитяче серденько, живи», яку з 1 по 30 квітня проводить благодійний фонд «Серце до серця».

Завдяки проведенню концерту вдалося зібрати 32700 гривень. Ці гроші підуть на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

«Ми реалізовували квитки у школах, закладах вищої освіти, продавали звичайним містянам. Також на вході до залу стояли наші скриньки, і кожен охочий міг зробити благодійний внесок. Водночас безкоштовно дивилися концерт вихованці школи-інтернату та діти, які не могли дозволити собі квиток», – розповіла у коментарі «Шпальті» регіональна координаторка ВБФ «Серце до серця» в Чернівецькій області Анна Рибарчук.

Вам буде цікаво: Лікувати душу. Анна Рибарчук про те, чому волонтерство та медицина є стилем життя

Під час благодійного концерту виступали буковинці, які брали участь у телепроекті «Голос країни» – Андрій Рибарчук та Олександр Мельник. Вони виконали авторські пісні та кавери. Крім них, зі сцени «Академічного» співали інші топові вокалісти міста. Також у холі виставили картини чернівецького художника Данила Гулька.

Нагадаємо, у рамках акції «Дитяче серденько, живи» «Шпальта» організовує благодійний показ фільму «Місто, в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка. Сеанс відбудеться 20 квітня о 17:00 у кінотеатрі «Ефект».

Фото Ірини Болести

 

 

Коментарі