Афіша, Новини

До Чернівців із концертом приїде відомий скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів

Він відомий грою на своїй унікальній скляній скрипці.

Відомий український скрипаль Святослав Кондратів знову приїде до Чернівців. Його концерт відбудеться 5 квітня у муздрамтеатрі імені О. Кобилянської. Початок о 19:00.

Цього разу музикант привезе нову програму «Один день в Парижі». Організатори концерту анонсують, що скрипаль буде грати композиції з репертуару легендарних Мірей Матьє, Едіт Піаф, Шарля Азнавура, Джо Дассена, Патрісії Каас, Zaz.

Проект Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля відомий музичними відео. Їх скрипаль знімав у найпрекрасніших  куточках світу – метеорах Греції, дюнах Сахари, Норвезьких фіордах, Венеції, Барселоні.

«Думка про новий концертний тур, та ще й з такою романтичною тематикою виникла  дуже спонтанно. Справа в тім, що одразу після закінчення нашого другого Всеукраїнського туру, ми з командою полетіли знімати нове відео, а поверталися в Україну через … Париж! Мене давно приваблювало це місто, і я мріяв хоча б раз у ньому побувати. Мрія здійснилася і залишила неймовірні враження! В Парижі ми були лише один день, саме там народилася нова композиція – танго, яке я так і назвав «Один день в Парижі». Ми навіть встигли до нього зняти музичне відео. Коли повернулися в Україну всі отримані емоції почали генеруватися у творчість. Так завжди буває, мене подорожі дуже надихають! Нові композиції почали народжуватись одна за одною. І я зрозумів, що чекати наступного концертного туру до наступної зими мені буде не просто. Нову концертну програму так і назвали «Один день в Парижі». Ми вирішили, що до неї доречно буде додати мелодії Франції, які у нас асоціюються з весною, коханням, романтикою і поцілунками…», – розповів скрипаль «Шпальті»

Музика маестро вже підкорила серця тисяч шанувальників по всій Україні та за її межами. Більше 50 концертів за останній рік на провідних концертних майданчиках країни підтверджують високий рівень та популярність артиста. Його за правом називають першою скрипкою та найромантичнішим скрипалем України.

Востаннє Кондратів виступав у Чернівцях 3 жовтня 2018 року. Тоді він зібрав аншлаг на своєму виступі на скляній скрипці.

Коментарі