Новини

Депутати Чернівецької міськради не підтримали петицію щодо звільнення Артура Шкроба

Питання ставили на голосування декілька разів.

Фото Василя Салиги

11 жовтня депутати Чернівецької міської ради продовжили роботу чергової сесії. На засідання прийшли кілька десятків чернівчан, які вимагали, аби обранці підтримали електронну петицію щодо звільнення начальника Патрульної поліції Чернівецької області Артура Шкроба. Нагадаємо, відсторонити його від посади просять у зв’язку із резонансною ДТП на Гравітоні за участю патрульної автівки, яка на смерть збила молодого хлопця.

Активісти, зокрема, вважають, що Артур Шкроб не мав права до винесення висновків експертизи на прес-конференції озвучувати неперевірені та неправдиві факти події. Раніше вони вже пікетували будівлю Управління патрульної поліції, що на вулиці Заводській.

Після того, як депутати з першої спроби не підтримали електронне звернення, громадяни заблокували трибуну сесійної зали. Після виступів активістів та депутатів, питання вкотре поставили на голосування, однак знову безрезультатно.

Зрештою, в сесійній залі зійшлися на пропозиції ухвалити звернення до міністра внутрішніх справ, генпрокурора та голови СБУ щодо забезпечення неупередженого розслідування справи та відсторонення керівництва Патрульної поліції Чернівецької області. Відповідний проект рішення мають підготувати до 15:00.

 

 

Коментарі