Новини

Червона доріжка та відомі актори. У Чернівцях відбудеться кіно-карнавал

Імена гостей поки не розголошують.

Фото: gazeta

12 серпня у Чернівцях відбудеться кіно-карнавал за участі зіркових гостей. Захід запланований з нагоди зйомок фільму про гетьмана Полуботка. Захід організовує продюсерський  центр «Магнат-медіа» власником якого є чернівецький режисер Сергій Скобун.

У коментарі «Шпальті» пан Сергій розповів про деталі анонсованого кіно-карнавалу.

«Хто саме із зірок приїде на червону доріжку до Чернівців поки не невідомо. Наразі ми зосереджені на проведенні кастингу. Поки що запрошуємо чернівчан і колективів з різних регіонів України, вони представлятимуть свої костюми та творчість», – сказав він

За словами Сергія Скобуна, 12 серпня на гостей фестивалю очікує шоу-програма, зустріч із зірками, конкурси та відкриття червоної доріжки

«Червону доріжку, довжиною близько 50, метрів простелять біля кінотеатру на вулиці Ольги Кобилянської. Також ми продовжили кастинг до 12 серпня, а фільм почнуть знімати з жовтня-листопада.  Є декілька локацій для зйомок, зокрема, на Буковині, Британії, є й претенденти на виконання головних ролей, але поки ми цю інформацію не розголошуємо», – каже Сергій Скобун.

Як розповів режисер, уже є частина коштів на фільм від приватних осіб, водночас ведуть перемовини, щоб отримати фінансування від Держкіно.

 

 

Коментарі