Новини

Наймасштабнішу за останні 20 років пожежу в Чернівцях ліквідували. Фото

Площа загоряння склала 1600 квадратних метрів.

11 грудня, о 23:20, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в нефункціонуючій триповерховій будівлі на вулиці Івана Франка. Коли на місце події прибули рятувальники, горіла покрівля, горище, перекриття над третім поверхом та приміщення на третьому поверсі.

Це наймасштабніша пожежа за останні 20 років. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив секретар міської ради Василь Продан.

«Пожежа трапилася у житловому будинку, що на Франка, 5. Площа загоряння склала понад 1600 квадратних метрів. Пожежа тривала майже усю ніч, на ранок рятувальникам вдалося локалізувати загоряння», – розповів він.

На місці події працювало 12 одиниць техніки та 55 вогнеборців.

«Щоб убезпечити мешканців сусідніх будинків, на котрі могло перекинутися полум’я, рятувальники евакуювали із них 30 людей. О 04:30 працівники Служби порятунку локалізували, а о 07:20 ліквідували пожежу», –  повідомляють у прес-службі Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Унаслідок пожежі вогонь знищив покриття та перекриття будівлі. Причину загоряння встановлюють фахівці. До ліквідації пожежі були залучені всі пожежно-рятувальні підрозділи міста.

Фото Євгенії Калюжки

Коментарі