Без категорії

 У рамках  «Майстерні міста» проведуть воркшопи в мікрорайонах Садгора та Калічанка

Урбаністичний фестиваль «Майстерня міста» цьогоріч у Чернівцях відбудеться 30 травня — 3 червня.

Фото promin.cv.ua

«До участі у фестивалі  подали 20 проектних пропозиції. Тож під час «Майстерні міста» відбудеться  понад 25 заходів. Деякі з них вже стали традиційними, наприклад, «Екофест». Плануємо також провести  круглий стіл на тему безбар’єрності у Чернівцях.  Цього року активно  залучаємо до участі  Управління ДСНС в Чернівецької області. Рятівники проведуть низку  заходів щодо безпечного туризму та поводження з вогнем. Також майстер-класи пройдуть у Садгорі та мікрорайоні Калічанка. А колона велосипедистів стартуватиме на Театральній площі», —  розповів «Шпальті» асистент проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні»  Іван Костяк.

Нагадаємо, у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» міська рада та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» вже втретє спільно організовують урбаністично-культурний фестиваль «Майстерня міста Чернівці 2018».

Довідка

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Полтава та Подільський район Києва. Уряд Німеччини фінансує проект сумою у розмірі 7,25 млн. євро, Уряд Швейцарії надає 1,85 млн. євро. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім цього, в межах співпраці з Німеччиною здійснюється підтримка у подоланні кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Коментарі